Lexus ES 350

Lexus ES 350

Lexus ES 350 (Лексус ЄС 350) – передньопривідний седан представницького класу, обладнаний 6-циліндровим бензиновим двигуном об’ємом 3,5 л та потужністю 302 к.с. Новий Lexus ES 350 використовує безліч технологій допомоги водію та безпеки руху.

Jeep Renegade з аукціону Copart USA

Пригін автомобіля з США . На фото — майбутній ремонт передньої частини автомобіля. Усі елементи ходової части працюють справно. Процесс і результат ремонту незабаром Ви зможете подивитися на нашому ютуб-каналі та в нашому Інстаграм-акаунті @vs__auto

+380 (50) 144-22-22

Встановлення та обслуговування ГБО

Одним з напрямку роботи нашего автосервісу- встановлення та обслуговування ГБО ,
Завдяки встановленому газовому обладнанню Ви значно заощаджуєте свій час та кошти.
У роботі ми використовуємо тільки якісні матеріали, а наші майстри встановлять ГБО з урахуванням індивідуальних параметрів автомобіля і в найкоротші терміни.

Діагностика та обслуговування системи кондиціювання

Система обігріву повітря у салоні автомобіля не здатна забеспечувати необхідний температурний режим. При температурі навколишнього повітря, що перевищує 20°С необхідно його охолодження для створення сприятливих умов для водія та пасажирів. Для вирішення цього завдання застасовуються системи кондиціювання. У нас в автосервісі проводиться діагностика та обслуговування системи на якісному обладнанні TEXA (заправка, дозаправка и заміна фреону, олії).
Наші рекомендації автовласникам для правильного функціонування системи :
-щорічно необхідно проводити промивання випарника системи;
-запускати систему не рідше 1 раза в місяц;
-переверяти надійність кріплення трубок, в які закачано фреон;
-поповнення запасів фреону не рідше 1 раза на рік.